085 016002824 uur per dag

Ervaringen met Onyx Uitvaartzorg

Wij vragen elke opdrachtgever na de uitvaart de ervaringen met Onyx Uitvaartzorg  in een beoordeling de delen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Beoordelingen Onyx Uitvaart

9,5
23 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,4
  • Communicatie 9,4
  • Persoonlijke aandacht 9,6
  • Deskundigheid 9,5
  • Respect voor uw wensen 9,5

06-02-2018
9,0

Ervaring:
Wij wilden als familie graag de regie houden, zeker over de uitvaartdienst. Arianne heeft ons hierin uitstekend ondersteund. Toch geen tien, omdat er altijd iets te verbeteren moet overblijven. Maar dus wel onze van harte gemeende complimenten voor haar.

Aanbeveling: ja

Klaske

29-01-2018
10,0

Ervaring:
Uitstekende begeleiding door Arianne.
Vraagt alles nog eens extra na en zorgt voor alles zwart op wit, Zelfs week na de uitvaart opnieuw contact of er nog vragen zijn. Wordt ook rekening gehouden met onnodige kosten en de persoonlijke benadering doet een mens goed. Bedankt voor jullie goede zorg.

Aanbeveling: ja

Fred

23-01-2018
9,0

Ervaring:

Aanbeveling: ja

Henk

12-01-2018
10,0

Ervaring:
Gewoon alles heel goed geregeld. Prettig contact, heb redelijk vaak wat gevraagd en gebeld maar het is altijd oké Ook als je het al eerder had gevraagd. Fijn ook dat ze na de uitvaart nog bellen of je nog vragen hebt.

Aanbeveling: ja

John

06-12-2017
9,0

Ervaring:
Arianne is betrokken, meelevend en deskundig.

Aanbeveling: ja

Paul

27-11-2017
9,0

Ervaring:
De zaken rondom het overlijden en de uitvaart van mijn vader heeft Arianne van Dorth van Onyx op uitstekende wijze met en voor ons geregeld - steeds de regie houdend, maar niet dominant en met respect voor onze eigen inbreng en wensen.

Aanbeveling: ja

Conny

27-11-2017
10,0

Ervaring:
Wij zaten in een situatie waarbij mijn ex man gerepatrieerd moest worden van Frankrijk naar Nederland. Vanaf het begin tot het eind is Arianne heel erg betrokken en behulpzaam geweest en heeft alles op alles gezet om de begrafenis op de geplande dag door te kunnen laten gaan. In zo'n moeilijke periode kun je deze hulp en steun natuurlijk heel goed gebruiken.

Aanbeveling: ja

Xandra

12-11-2017
10,0

Ervaring:
Helaas voor de tweede maal dit jaar gebruik moeten maken van de diensten van een uitvaartonderneming. Het zegt genoeg dat wij uieteraard ditmaal weer de hulp van Arianne hebben ingeroepen. Arianne is een uitermate plezierig persoon om naast je te hebben in zo'n verdrietige tijd. Ook de contacten met andere medewerkers waren meer dan goed te noemen. Een volgende keer komen wij beslist weer terug....maar liever voorlopig niet.

Aanbeveling: ja

Michel

10-11-2017
8,0

Ervaring:
Netjes en to-the-point.
Er werd regelmatig nog even gebeld om te controleren of alles naar wens verliep.
Prima

Aanbeveling: ja

Marion

03-11-2017
9,0

Ervaring:
Wij kozen, gebaseerd op de mooie reviews, bewust voor Onyx Uitvaart. Al bij de eerste kennismaking met Marise was er een heel goed gevoel, en dat bleek terecht. Zij heeft ons op een geweldige betrokken, deskundige manier bijgestaan na het overlijden van onze vader. Van het kiezen van de locatie, de kaart & tekst, de invulling van de dienst: ze was er iedere stap bij. Op de achtergrond als we als kinderen samen iets overwogen, maar op het juiste moment met een, steeds weer passende, suggestie zodat wij verder konden. Marise was steeds beschikbaar, en dacht veelal een stap vooruit. Er was steeds transparantie over de kosten, en werd geen moment getracht ons een duurdere optie of extra's aan te smeren. En door al het geregel heen steeds de warme belangstelling hoe het met ons ging. Op de dag vd uitvaart zelf was zij voor ons als familie en alle genodigden erg prettig aanwezig, en werden wij volledig ontzorgd. Het is een prachtig, passend afscheid geworden, en we zijn Marise, en Onyx, daar zeer erkentelijk voor,

Aanbeveling: ja

Bekijk alle ervaringen op Klantenvertellen.nl